Bruno Tallieu

Bruno ontdekte in 2018 samen met wat vrienden de padelvelden in Meulebeke. Daar viel hij meteen voor de nieuwe sport. Wanneer hij niet op de padelvelden te zien is, vind je hem terug in het Sint-Jozef in Tielt waar hij de sport- en natuurwetenschapslessen in de eerste graad voor zijn rekening neemt. Daarnaast kun je hem ontmoeten in zijn shop ‘Puur Padel’ of verwerkt hij verzendingen voor de webshop puurpadel.be. Hij is trotse medeoprichter van Palet – Belgium Padel Spirits en ‘Padelr.’, de place to be voor al jouw padelreizen! Alsof dat nog niet genoeg is staat Bruno ook nog eens graag op de planken, met De Schorriemorrieband trekt hij het land rond om de glimlach op de gezichtjes van vele kinderen te toveren! De vrije tijd brengt hij graag door met zijn vrouw Sara Coghe en hun tweeling Zelda en Jerom. Als hij even de rust wil opzoeken, trekt hij de jachtvelden in met zijn hond Lou.

BT

Lander Verbrugghe 

Lander zette zijn eerste sportieve (voetbal) stapjes bij de jeugd van KFC Meulebeke. Hij speelde bij de club tot zijn 18de levensjaar. Noodgedwongen moest hij de voetbalschoenen vroeger dan verwacht aan de haak hangen. In zijn zoektocht naar een nieuwe sport passeerde hij verschillende stops. Onder meer het fitnessen en het zwemmen passeerden de revue maar in deze sporten ontbrak een zeer belangrijk element: competitie! Dit vond Lander terug in de padelsport. Zijn padel avontuur begon samen met zijn boezemvriend Morgan in een van de allereerste clubs van België, Padel4u2 in Gentbrugge. Hij was meteen verkocht maar het duurde nog enkele jaren alvorens hij zich volledig op de sport toelegde en nu is hij er niet meer van weg te slaan. Als u Lander niet terug vindt op het padelveld hebt u grote kans hem aan te treffen achter zijn laptop. In het dagelijkse leven is hij namelijk business consultant en helpt hij bedrijven in het automatiseren van hun magazijn. Het analyseren en ontcijferen van moeilijke vraagstukken is een van zijn dagelijkse bezigheden en dit kan hij perfect gebruiken in zijn nieuwe rol als bestuurslid van Watewy Padel Tielt. Wanneer hij niet aan het werken of sporten is brengt hij zijn vrije tijd graag door met zijn vriendin Ellen. Etentjes en reizen staan dan geregeld op het programma. Ook een goeie pint gaat er altijd in, binnenkort samen op de club? Met alle plezier!

LV2

Morgan Lootens

In 2012 was Morgan een van de eerste in België die padel speelde. Dit deed hij samen met zijn tweelingzus in Padel4u2 Gentbrugge als lid nummer 37 en 38. Na 10 jaar te hebben getennist, zat de basis voor deze nieuwe sport alvast goed! Door het vele werk die hij steekt in het verzekeringsmakelaarskantoor waarvoor hij werkt, is er niet altijd tijd om zelf te spelen. Om de feeling met de sport niet te verliezen zet hij zich ten volle in voor WPT als medebestuurder. Als er buiten de drukke agenda nog tijd over is, kan je hem soms voorbij zien rijden op de kleine baantjes zwetend op zijn gravelbike. Na een drukke werk- of sportdag, brengt hij ’s avonds en  in het weekend graag tijd door met zijn vriendin Sarah. Voor deze womanizer is dit helaas niet de enige vrouw in zijn leven, ook zijn kat Pippa deelt in zijn liefde zodra hij thuis komt.

ML4

Jens Langeraet

Jens is 31 jaar oud, geboren en getogen in Tielt. Hij is getrouwd en fiere papa van 2 kleine jongens; Aster en Rune. Jens behaalde zijn diploma Bachelor Lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie en een bachelor lager onderwijs. Hij is niet enkel door de padel microbe gebeten want Jens speelt ook voetbal. Echter in het tussenseizoen legt hij zich graag toe op racketsporten. Hij was dan ook meteen te vinden voor het opstarten van een padelclub. Iets wat in Tielt toch een evidentie mag zijn, niet? Bij deze verwacht hij iedereen weldra tegen te komen op een padelterrein bij ons!

 

JL2